Klassista- ja urheiluhierontaa Oulunsalossa
Urheiluhieroja Tuuli
Etusivu Urheiluhieroja Tuuli Hinnasto Yhteistyössä Yhteystiedot
Hinnasto
© Urheiluhieroja Tuuli

Hieronnan keston voi valita omien tarpeiden mukaan

Mitä enemmän vaivoja sinulla on ja mitä suuremmalla alueella ne ovat, sitä pidemmän hieronta-ajan sinun kannattaa varata. Pelkästään selkään saa helposti upotettua aikaa 60 min, mutta jos kädet otetaan mukaan, on hyvä valita pykälää pidempi aika 75 min. Vastaavasti pelkästään jalkoihin, joissa on suuremmat lihakset, on hyvä valita vähintään 60- 75min tai jopa 90 minuuttia. Koko kropan hierontaan aikaa saa kulutettua hyvin kahden tunnin verran. Voimme myös räätälöidä sinulle sopivan hieronnan puhelimitse. Jalkapohjahieronta ei ole vyöhyketerapiaa! Siinä hierotaan jalkapohjan ja jalkapöydän lihaksia noin 30 minuutin ajan. Hoito on hyvin rentouttavaa. Suosittelen erityisesti korkokenkiä pitäville naisille!

Sarjakorttien käyttäminen

Maksat ensimmäisellä käyntikerralla koko sarjan, jonka jälkeen saat mukaan kortin, johon kirjataan käynnit aina siihen saakka kunnes koko kortti on käytetty. Ajanvaraukset numerosta 045 634 3530 Esteen sattuessa peruthan hieronta-ajan 24h ennen sovittua ajankohtaa tai joudun veloittamaan 100% varaamasi ajan hinnasta.
30 min 30 € 45 min 35 € 60 min 40 € 75 min 47 € 90 min 55 € 120 min 70 € Jalkapohjahieronta     30 € 3 h sarjakortti 100 € 5 h sarjakortti 180 € Muista läheistäsi hierontalahjakortilla!  
Hinnasto
Sarjakortit
Jokainen asiakas on minulle yksilöllinen
Hoitoa ei voida toteuttaa mikäli sinulla on ..   Antibioottikuuri (sen loputtua tulee varmistua, että se on myös tehonnut) Bakteerien, virusten tai sienten aiheuttama infektio Hemofilia (verenvuotosairaus) Kuume Krapula tai olet päihteiden vaikutusten alaisena Hoitamaton syöpä ja tutkimaton kasvain Tarttuva iho- ja muu tauti Raskauden ensimmäinen kolmannes Hieronta raskaus- ja imetysaikana Normaalisti etenevä raskaus terveellä äidillä ei ole este hieronnalle. Raskaudesta on kuitenkin hyvä ilmoittaa hierojalle, jotta hän osaa ottaa asian huomioon hoitoa suunnitellessa. Kun vatsallaan oleminen ei enää onnistu voidaan asiakasta hoitaa kylkimakuulla tai istuma-asennossa.
Hinnasto